Everything about آنفولانزا معارفی
Everything about آنفولانزا معارفی
Blog Article
وی افزود: از سوی دیگر گروهی از ویروسها، از جمله ویروس آنفلوآنزا عامل ایجاد عفونتهای حاد و شدید تنفسی بوده که منجر به درگیری، ابتلا و بستری طیف وسیعی از افراد جامعه میشوند. باید توجه کرد که بیماری آنفلوآنزا معمولا هرساله بین پنج تا ۱۰ درصد بالغین و ۲۰ تا ۳۰ درصد کودکان را مبتلا میکند.
آیا آنفولانزا واگیردار است؟ بله! آنفولانزا یک عفونت ویروسی است که بهشدت واگیردار است و بهراحتی از فردیبهفرد دیگر منتقل میشود.
دانشگاه علم و فناوری سیاسی فرهنگی و هنری اقتصادی اجتماعی جهان ورزشی استان ها عکس ویدئو گرافیک صوت بازار پیشرفت زندگی ایسنا+ دوشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۷
وی اظهار کرد: پاسخ ایمنی واکسن آنفلوانزا بین دو تا سه هفته پس از تزریق در بدن به وجود میآید و مدت ایمنی بخشی این واکسن شش ماه تا یک سال است.
به عبارتی هرچه تعداد افراد بیشتری، خود را در برابر این بیماری واکسینه کنند، میزان گسترش آن را تا حد زیادی کاهش خواهند داد. زمان تزریق این واکسن، طبق توصیه اغلب پزشکان، اواخر آبان است زیرا فصل سرماخوردگی هنوز آغاز نشده و بدن میتواند در فرصت کافی، پادتن های این بیماری را بسازد.
همچنین هنگام ابتلا به این بیماری از مصرف دخانیات و استفاده از نوشیدنیهای الکلی خودداری فرمایید.
پس تا جای ممکن خود را در معرض این بیماری قرار نداده و در صورت مبتلا شدن، به دنبال روش های درمان آن بروید.
همچنین این بیماری سالانه تعداد زیادی از زائران کربلایی را بیمار میکند.
ذات الریه یا سینه پهلو از عفونت ثانویه آنفولانزا جمله بیماریهای ویروسی است که در اثر ابتلا به سرما خوردگی و آنفولانزا ایجاد میشود.
دانشگاه علم و فناوری سیاسی فرهنگی و هنری اقتصادی اجتماعی جهان ورزشی استان ها عکس ویدئو گرافیک صوت بازار پیشرفت زندگی ایسنا+ دوشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۷
در این مطلب سعی کردیم شما را با بیماری آنفولوآنزا و تفاوت آن با سرماخوردگی و کرونا آشنا کنیم. از آنجا که آنفلوآنزا بیماری سختی است، توصیه میکنیم با ظهور اولین علائم به پزشک مراجعه کنید تا به موقع درمان شوید.
هر فردی که در خانه سالمندان یا سایر مراکز مراقبتی کار یا زندگی میکند
آیا مادران باردار میتوانند واکسن آنفلوآنزا را تزریق کنند؟
همه چیز درباره گرگرفتگی بدن و راه های درمان آن ۱۴۰۰-۰۳-۰۹ برای درمان آنفولانزا نوع ای علاوه بر استراحت کافی و خوردن مایعات، باید از داروهایی نظیر ؛